درود بر شما
شاید در نگاه اول تعمیرات 343 از 346 ساده تر به نظر بیاید اما این تفاوت تعمیر و نگهداری آنقدر کوچک است که در برابر عوامل به حساب نمی آید.
شاید در حال حاضر قیمت 300-340 از 600-340 ارزان تر باشد اما یک قاعده کلی در تجارت را نباید فراموش کرد که هرچه جنس به روزتری را بخرید بهتر است.
ماهان قطعا چندین سال آینده از این هواپیماها استفاده خواهد کرد به نظر شما ده یا بیست سال بعد قطعات مدل قدیمی تر راحت تر به دست می آید یا مدل به روزتر؟
هرچه هواپیماهایی که توسط ایرلاین ها خریده می شوند به روز تر باشد بهتر است حتی اگر گران تر باشد.
انگلیسی ها ضرب المثلی دارند به این مضموم:
ما آنقدر پولدار نیستیم که جنس ارزان بخریم.
شاید ابتدا این حرف خنده دار باشد اما اگر به اوضاع و احوال دنیا نگاه کنید می بینید که برعکس کاملا درست است.
برای همین ارزانی همیشه بهتر نیست چون خرید چند باره قطعات و تکرار تعمیرات و ... رابه دنبال خواهد داشت.
بدرود
برادر من .... یا باید حرفتون رو برای کسی که اینجا براش مینویسین توضیح بدید یا اگه نمی تونید توضیح بدید اون حرف رو نزنین ...
من دوست دارم بدونم شما با چه ملاک هایی میگید تعمیر ارابه فرود موتور و کاکپیت 343 راحت تر از 346 ه ؟
این رو برای من توضیح بدید
شما مقایسه بین 747 و 707 رو با دو هواپیما از یک خانواده که بسیاری از سیستم ها شون یک جوره یکی میدونید؟
بلند آسمان جايگاه من است
چو ايران نباشد تن من مباد
گفته ها و شنیده ها >>> اخبار شرکت های هواپیمایی
لیست کامل ناوگان غیرنظامی ایران
سایت انگلیسی انجمن هوافضا
www.Aerospacetalk.ir/en
آهان پس ذهنیت شما از مقایسه راحتی تعمیرات ، به شکلیه که درمورد خودرو مطرحه ...
مثلا 18 چرخ چون 18 تا چرخ داره تعمیراتش بالطبع سخت تر از سمنده !
به نظر من موتور و کاکپیت رو هم توضبح بدبد بهتر و نیاز به توضیح دارند ...
بلند آسمان جايگاه من است
www.Aerospacetalk.ir/en
خخخخخ پس با شما اصن نمیشه بحث کرد
دوستان از این پس بدونید که تعمیرات 18 چرخ از سمند آسون تره
خب این همه شما پرسیدی یه دونه هم من بپرسم
چرا تعمیر 343 از 346 سخت تره؟!جواب بده
نه من نه سایر دوستان با هم دعوا نداریم ولی مغرضانه و بدون منبع صحیح صحبت کردن اشتباه است و فقط حاشیه سازی درست میشه و مطالب غیر علمی و کذب جای بحث های تخصصی فنی را میگیره. لطفا یا حرف با دلیل و منطق زذه شود و یا از اطلاعات افراد مطلع در جهت افزایش اطلاعات شخصی استفاده و سکوت اختیار شود.
من قضاوت رو به دوستان میسپارم ...
بنده از چیزی که اطلاع دقیق نداشته باشم حرف نمی زنم ... شما فرمودید من هم دیدم شما اطلاعات دارید ازتون پرسیدم ... و دوست دارم از اطلاعاتتون استفاده کنم ...
یک تذکر آئین نامه ای ... اینجا اینستاگرام یا وایبر نیست ... بکار بردن الفاظی مانند " خخخخخخ " در این انجمن مناسب نیست ... رعایت کنید لطفا
بلند آسمان جايگاه من است
www.Aerospacetalk.ir/en
حسین عزیز سلام
خرج یک هواپیما فقط به تعداد چرخهاش نیست بلکه ارتباط مستقیم به تعداد مسافر ی که در سال یا در مدت زمان دارد و اسطحلاک ان می باشد
مثلا ۳۸۰ یکی از به صرفه ترین هواپبما های دنیاست ربطی به تعداد چرخهاش نداره بلکه هزینه سالیانه ان برای شرکت هواپیما با سودی که می برد پایین تر است
جای که ۳۴۰ مشکل دارد و شما باید تمامی مدلهای انرا در نظر بگیرید ۴ موتوره بودن است
که با امدن ۳۸۰ شرکتها برای ۴ موتوره خریدن رفتن طرف این مدل به دلیل تعداد صندلی و مصرف سوخت
و انهای که نمی توانستد ۳۳۰ را انتخاب کردن کسی به دلیل تعداد چرخها مدل عوض نکرده
خارج ار این ماجرا که در خدمت شما برای توضیح هستم تفاضا دارم مانند همیشه در مطلب همگی ادب را رعایت کنیم و برسی بیشتر جواب یک دیگر را بدهیم
با تشکر از توجه همیشگی شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)