و اما امروز میخوام دیگه این آموزش ها رو تموم کنم. این قسمت رو دوست خوبمMO-DR حتما بخون اگر جوابتو نگرفتی من در خدمتم :
بعد از نصب هواپیماها سیمیلاتور خود را باز کنید. در قسمت انتخاب هواپیماها می بینید که یک سری هواپیما اضافه شده اند. یکی را انتخاب کنید. حالا به فرودگاه مورد نظرتون برید. بعد از لود شدن صفحه کلید alt را نگه دارید تا در بالا یک toolbar باز شود. سپس در قسمت Add-ons گزینه Start IvAp رو بزنید:

حالا در صفحه باز شده گزینه CONN رو انتخاب نمایید. صفحه ی دیگری در مقابل شما باز می شود که باید در آن کال ساین و نام و پسورد و ... رو وارد کنید. در تصویر زیر به طور کامل توضیح داده شده:
و در آخر هم به راحتی به ایوائو وصل میشوید. هنگام وصل شدن قطعا میبینید که ترافیک اطراف شما غیب می شود و اگر هواپیمایی با خلبان واقعی در آن فرودگاه باشد. شما هواپیمای او را می بینید.( البته توجه داشته باشید که مثلا اگر آن شخص با هواپیمای بویینگ 757 به ایوائو وصل شود و شما آن را از MTL دانلود نکرده باشید ممکنه اون هواپیما رو به شکل هواپیمای دانلودی خودتون ببینید مثلا آن را به شکل اف 14 ببینید. )
نمی دونم آموزش هام کامل بوده یا نه و چند نفر توانسته اند از این آموزش ها استفاده کنند. انشاا... که راضی کننده بوده باشه. باز هم سوالی بود در مورد نحوه استفاده از دستگاه IvAp در خدمت دوستان هستم.
انشاا... برنامه پرواز گروهی رو با دوستان برنامه ریزی می کنیم و در تاپیک مربوطه در اختیار سروران گرامی قرار می دهیم. امیدوارم آسمان ایران پنج شنبه شب با حضور تامکت ها و با یاد شهیدان این سرزمین نور باران بشه... به امید حضور همه ی دوستان...
علاقه مندی ها (Bookmarks)