سلام.....
میخواستم از دوستان کیش ایری سوال کنم آیا از زمان و تاریخ استخدام مهماندار اطلاعات دارن؟ کی امکان داره جذب مهماندار داشته باشه اگر خبری در این زمینه دارین ممنون میشم .
Aviation Electrician's Mate
سلام.....
میخواستم از دوستان کیش ایری سوال کنم آیا از زمان و تاریخ استخدام مهماندار اطلاعات دارن؟ کی امکان داره جذب مهماندار داشته باشه اگر خبری در این زمینه دارین ممنون میشم .
Aerographer's Mate
سلام دوست عزیز
اول اینکه شما 2 تا تاپیک در دو جای مختلف در این زمینه زدید که در این قسمت فعلی که شما این موضوع بیان کردید مربوط به اخبار هواپیمایی کیش ایر هست نه استخدام و از این بحث ها
و تاپیکی که روز قبل شما ایجاد کردید در مکان درست بوده بهر حال اگر کسی اطلاعاتی داشته باشه در همون تاپیک جواب میده و لزومی نداره هر سری یه تاپیک جدید بزنید
البته وظیفه من این نیست که تذکر بدم صرفا جهت آشنایی و قرار دادن مطالب در سرجای خودشون بهتون راهنمایی کردم .
انشاالله دوستانی که میتونند به شما کمک کنند .
اینم تاپیک قبلی شما
http://www.aerospacetalk.ir/vb/showthread.php?t=32623
بگذاريد و بگذريد ، ببينيد و دل مبنديد ، چشم بيندازيد و دل مبازيد ، كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت ( حضرت علي (ع) )
Aviation Electrician's Mate
سلام
ممنون از راهنمايي شما
دليل اينكه اين موضوع 2بار عنوان شده اينه كه هر چقدر گشتم تاپيك اول رو نديدم و احتمال دادم كه شايد ارسال نشده باشه و اين شد كه 2باره ارسال كردم.
خیر تاپیک دوم شما در انجمن کیش ایر بود که بنده به انجمن مهمانداری منتقل کردم...
تاپیک شرکت های هواپیمایی فقط برای ناوگان آنهاست ... لطفا دوستان دقت کنند .
از تاپیک قبلی پیگیر کار باشید .
قفل شد
بلند آسمان جايگاه من است
چو ايران نباشد تن من مباد
گفته ها و شنیده ها >>> اخبار شرکت های هواپیمایی
لیست کامل ناوگان غیرنظامی ایران
سایت انگلیسی انجمن هوافضا
www.Aerospacetalk.ir/en
علاقه مندی ها (Bookmarks)