PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال نبودن رادیو ناوبری



iransim
31-07-2010, 19:18
سلام دوستان
من با FS2004 کار میکنم و یک نوع پانل مربوط به ارباس را روی هواپیما ارباس SGA AIRBUS300B4 با لیوری IRANAIR نصب کرده ام ولی قسمت مربوط به تنظیم فرکانس NAV1 غیر فعال است و نمی توان آنرا تنظیم کرد در صورتی که همان پانل روی یک نوع دیگر هواپیمای ارباس( CLS 310 ) هیچ مشکلی ندارد و NAV1 قابل تنظیم است .
اگر دوستان علت مشکل را بفرمایند ممنون می شوم خیلی کار پروازم لنگه
البته قبلا" با همین وضعیت مشکلی نداشتم و همین پانل همه جا کار میکرد و تغییر خاصی نیز نداشته ام
در ضمن نام پانل مورد نظر HNAC می باشد .
ممنون

flight-world
31-07-2010, 20:16
دوست عزیز، سلام.
با توجه به توصیفات شما،:01 (57): به نظر میاد که ظاهر هر دو پانل یکی باشه ولی در خارج از بحث، GAUGEها یکی نباشند...

توصیه میکنم که این مورد رو عمل کنید:

به فولدری که هواپیمای سالم هست بروید. (همونطور که گفتین CLS310 ) ، فولدر PANEL رو کپی کنید...
به فولدر هواپیمای معیوب برین، اون فولدر رو PASTE کنید...

فراموش نکنین که از پانل هواپیمای SGA AIRBUS300B4 یا همون معیوبه ، بکاپ تهیه کنید.

روز خوش، پرواز خوش بگذره! :-16
_____________-
در پایان از اساتید محترم عذر خواهی میکنم که با چنین جسارتی اقدام کردم... ببخشین.

iransim
01-08-2010, 21:35
دوست عزیز، سلام.
با توجه به توصیفات شما،:01 (57): به نظر میاد که ظاهر هر دو پانل یکی باشه ولی در خارج از بحث، GAUGEها یکی نباشند...

توصیه میکنم که این مورد رو عمل کنید:

به فولدری که هواپیمای سالم هست بروید. (همونطور که گفتین CLS310 ) ، فولدر PANEL رو کپی کنید...
به فولدر هواپیمای معیوب برین، اون فولدر رو PASTE کنید...

فراموش نکنین که از پانل هواپیمای SGA AIRBUS300B4 یا همون معیوبه ، بکاپ تهیه کنید.

روز خوش، پرواز خوش بگذره! :-16
_____________-
در پایان از اساتید محترم عذر خواهی میکنم که با چنین جسارتی اقدام کردم... ببخشین.


سلام
اتفاقا" فراموش کردم این را بگویم که در پانل 310 که کار میکنه از آدرس ارجاع استفاده کردم ( alias=Airbus panel\Iran Air Airbus A300B4-200\panel ) ارجاع هم به همان َ300B4 AIRBUS که کار نمیکنه است واقعا" عجیبه
واقعا" موندم

flight-world
02-08-2010, 12:11
دیگه گیج شدم!
شاید اون پانل اصلا مال IRANAIR A300 نیست! :solh:

دوستان دیگر، لطفا کمک کنید!