PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سئوال در مورد WOE



Sina
19-05-2008, 22:00
دوستان چند تا سوال:
1.نميشه كاري كرد كه اهداف زميني در بخش جنگ ايران و عراق ديده بشن؟
2.هنگامي كه weappon usage رو روي hard ميذاريم موشك هاي هدايت راداري رو چگونه ميشه قفل كرد؟موشك هاي حرارتي بدون مشكل شليك ميشن ولي تا بحال نتونستم موشك هاي هدايت راداري رو قفل كنم .


تامكت با رجيستر 3-6020بعد از اصابت سام-6.تونستم هواپيما رو هدايت كنم ولي موقع لندينگ كنترل از دستم رفت و هواپيما روي باند منفجر شد!!

http://i28.tinypic.com/x4rg2a.jpg

kill zone
20-05-2008, 08:41
جناب سينا خان بايد با كليد Home هدف را انتخاب كنيد و بعد با كليد Ins روي هدف قفل كنيد :-1

بعد مي توانيد موشك فونيكس يا اسپارو را شليك كنيد :->

forodo
26-01-2009, 07:20
سلام دوستان لطفا منو در بازيwoe راهنمايي كنيد
چطوري بايد در عمليات بمباران بمب ها رها كنم چون يا به هدف نمي خوره يا از روي اون رد ميشه

----------
برای جلوگیری از حذف پست های خود حتما آنها را در بخش مربوط به آن مطرح نمایید.
*پیرایش پست توسط Lufthansa

Sina
12-02-2009, 17:30
فرودو ي عزيز , كليدي در اين شبيه ساز هست كه وضعيت نشانگر هدف در HUD را براي اهدداف هوا به هوا يا هوا به زمين تغيير مي دهد.به غير از مورد فوق بايد در نظر داشت كه در اين شبيه ساز محل برخورد بمب سقوط آزاد به هدف تابعي از سرعت شما, ارتفاع,زاويه ي شما در حين رها سازي نسبت به افق و نسبت به هدف (و شايد جرم بمب) است(در مورد تاثير آثار ديگر مثل اروديناميك بمب و .... فكر نكنم تاثرير لحاظ شده باشه).مي بينيد كه اين مكانيزم داراي 4 درجه آزادي است و به همين راحتي نيتوان راهكار دقيق براي اين مشكل ارايه كرد.چند وقتي هست كه با اين بازي/شبيه ساز كار نكردك ولي به گمونم در ارتفاع 700-900 پا و سرعت 700-800 ناتيكال مايل بر ساعت, سيبل هواپيمايي چون فانتوم خيلي خوب جواب مي دهد(البته تحت زواياي صفر)شايد اين اعداد براي دانستن حدود اعدادي كه مي خواهيد مفيد باشد...

TOMCAT*SS
14-07-2010, 21:09
ٌمگر WOE در اروپا نیست ، برای شما چه جوری تامکت داره؟ راهنمابی کنید.

flight-world
15-07-2010, 11:03
ٌمگر WOE در اروپا نیست ، برای شما چه جوری تامکت داره؟ راهنمابی کنید.
میشه وارد کرد!
یعنی من هم از توی WOV (ویتنام) ، هواپیما ها و کمپین ها رو وارد میکنم!

S.M.J.Tabib
15-07-2010, 12:35
برای بازی WOE و WOV و WOI و مادر اینها یعنی Strick Fighter 1
دنیایی patch و add on و سرزمینهای جدید و ... وجود دارد.



می توانید سری به سایت combatace.com بزنید و در قسمت دانلود این ها را دانلود کنید البته عضو باید بشید
و 8 دانلود در روز مجاز هست

مثلا جنگ ایران و عراق (که حدود 100MB حجم داره و سرزمین ایران و عراق و هواپیماها رو داره) رو می توانید از آنجا دانلود کنید و با اف-14 پرواز کنید و ...

از سایت http://www.column5.us در قسمت aircraft یا قسمتهای دیگر هم می توانید بدون محدودیت دانلود کنید


البته نکته خیلی مهم اینه که ابتدا بتوانید ObjectData.Dat را باز کنید و Weapons.ini رو در بیاورید تا بتوانید سلاح اضافه کنید

در مراجع و فرومهایی که درباره این بازی هست می توانید در اینباره تحقیق کنید تا به نتیجه برسید

TOMCAT*SS
16-07-2010, 21:07
لطفا لینک مستقیم (ایران وعراق ) رو بگذارید . چون من پیدا نکردم!!! تا ما هم به عشق خود (تامکت) برسیم!!!

S.M.J.Tabib
17-07-2010, 21:52
لطفا لینک مستقیم (ایران وعراق ) رو بگذارید . چون من پیدا نکردم!!! تا ما هم به عشق خود (تامکت) برسیم!!!

چطور لینک را در سایت combatace.com پیدا نکردید؟

این هم لینک دانلود:

لینک دانلود جنگ ایران و عراق:(100 مگا بایت)
http://combatace.com/files/file/1270-iran-iraq-campaign
آپدیت:(فقط 31 کیلوبایت)
http://combatace.com/files/file/5290-iran-iraq-war-quick-update

TOMCAT*SS
23-07-2010, 15:40
چرا قسمت زمینی در ایرانو عراق وجود ندارد و آیا راه حلی دارد ویا نه. هیچ فرودگاه یا شهر یا رود خانه یا منظره ای وجود ندارد و حتی خلیج فارس هم نیست . راهنمایی کنید.:-1

forodo
21-11-2010, 02:44
من برای اضافه کردن ایران به WOE این فایلها رو دانلود کردم
Iran Iraq Campaign
PolaksPRDesert2
CAT File Extract Utility
لطفا منو راهنمايي كنيد كه چطوري كمپين جنگ ايران و عراق را در بازي اضافه كنمwoe

javadfakoori
21-11-2010, 08:51
سلام...!
شما باید همه ی فایل ها رو در folder مربوط به خودش کپی کنید...
مثلا هواپیما ها رو باید در aircraft کپی کنی و یا sound رو در پوشه ی اصلی خودش...!
فقط وقتی این کا رو انجام دادی سطح زمین خاکستری رنگ هست و هیچ چیزی رو نشون نمیده و شما باید آپدیت ایران و عراق رو که چیزی حدود 30 کیلو بایت حجم داره دانلود کنی و به بازی اضافه کنی اون وقت یک سری ساختمان و دریا و کوه این جور چیزا به بازی اضافه میشه ولی در آخری جنگ ایران و عراق چنگی به دل نمی زنه یکی از دلایلش اینه که موشک های فونیکس شما از سال 1982 به بعد کم میشه و در 1983 دیگه شما فونیکس نداری....(البته این یکی از ظرافت های این بازیه)

TOMCAT*SS
21-11-2010, 16:50
سلام...!
شما باید همه ی فایل ها رو در folder مربوط به خودش کپی کنید...
مثلا هواپیما ها رو باید در aircraft کپی کنی و یا sound رو در پوشه ی اصلی خودش...!
فقط وقتی این کا رو انجام دادی سطح زمین خاکستری رنگ هست و هیچ چیزی رو نشون نمیده و شما باید آپدیت ایران و عراق رو که چیزی حدود 30 کیلو بایت حجم داره دانلود کنی و به بازی اضافه کنی اون وقت یک سری ساختمان و دریا و کوه این جور چیزا به بازی اضافه میشه ولی در آخری جنگ ایران و عراق چنگی به دل نمی زنه یکی از دلایلش اینه که موشک های فونیکس شما از سال 1982 به بعد کم میشه و در 1983 دیگه شما فونیکس نداری....(البته این یکی از ظرافت های این بازیه)
البته بک راه حل داره و اون اینه که تعداد هواپیما های همراه شما در ماموریت کمتر بشه که البته تهداد موشک های اضافه شده به دستور العمل بازی برای لودگیری جنگنده بستگی دارد.
معمولا در هر ماموریت بین 2 تا 8 جنگنده همراه شماست . اگر اینها رو کم کنید ، تعدادی موشک فینیکس اضافی میاد .

forodo
22-11-2010, 05:09
ميشه مرحله به مرحله با اسم فايلهايي يا فولدرها مراحل اضافه كردن كمپين ايران و عراق را توضيح بدهيد متشكر ميشم تو يك فوروم ديگه هم مطرح كردم اما توضيحاتش كلي بود نتونستم انجام بدم

forodo
25-11-2010, 07:40
من تونستم مراحل را نصب كنم فقط دوتا مشكل دارم لطفا منو راهنمايي كنيد
1. سطح زمين و ساختمانها و باند و غيره وجود نداره
2. چطوري هواپيماهايي كه دانلود كردم مثل f14 به بازي اضافه كنم

TOMCAT*SS
27-11-2010, 21:04
ميشه مرحله به مرحله با اسم فايلهايي يا فولدرها مراحل اضافه كردن كمپين ايران و عراق را توضيح بدهيد متشكر ميشم تو يك فوروم ديگه هم مطرح كردم اما توضيحاتش كلي بود نتونستم انجام بدم


ميشه منو راهنمايي كنيد


من تونستم مراحل را نصب كنم فقط دوتا مشكل دارم لطفا منو راهنمايي كنيد
1. سطح زمين و ساختمانها و باند و غيره وجود نداره
2. چطوري هواپيماهايي كه دانلود كردم مثل f14 به بازي اضافه كنم
با سلام
در مور مشکل اولتون من هم هر کاری کردم به در بسته خوردم .
اما در مورد دومی :
1- ابتدا فایل رو از حالت زیپ خارج کنید .
2- در داخل پوشه از زیپ خارج شده ، فولدر هایی مانند Objects و SoundsوEffects ، وجود دارد که محتوی فایل های مربوط به بازی است ، در جایی که بازی را نصب کردید آنها را کپی کنید
http://www.irupload.ir/images/9iej9eytrq7t7d0vnvbf.jpg
البته F-14 نیاز به این کار ها ندارد چون یک برنامه نصبی دارد که بلید فقط آدرس محل نصب بازی را در آن وارد کنید .
این هم لینک F-14 (http://www.column5.us/aircraft/SFP1_F-14a%28IAF)
البته برای استفاده از فینیکس باید به پست زیر بروید .
http://www.aerospacetalk.ir/vb/showthread.php?p=303059#post303059

forodo
28-11-2010, 01:30
من مشكل اولو تونستم حل كنم فقط بگيد چطوري هواپيما هارو اضافه كنم بعضي هواپيماها فايل اجرايي هستند كه بايد نصب بشه بعضي هاي ديگه اما يك فولدر انها را بايد چيكار كنم

forodo
07-12-2010, 05:30
سلام
تو بمباران نقطه اي تو چه فاصله اي از هدف بايد بمب ها رو رها كنم تا به هدف برخورد كن ازروي هدف رد نشه يا قبل از هدف زمين نخوره

لطفا دوستاني كه بلدند راهنمايي كنند

TOMCAT*SS
07-12-2010, 16:54
سلام
تو بمباران نقطه اي تو چه فاصله اي از هدف بايد بمب ها رو رها كنم تا به هدف برخورد كن ازروي هدف رد نشه يا قبل از هدف زمين نخوره

لطفا دوستاني كه بلدند راهنمايي كنند
من تا دقت نکرده بودم ، به نظرم این یک کار تجربی ای است و به نوع بمب و سرعت و ... بستگی دارد.

morteza.6afb
08-12-2010, 16:42
سلام
تو بمباران نقطه اي تو چه فاصله اي از هدف بايد بمب ها رو رها كنم تا به هدف برخورد كن ازروي هدف رد نشه يا قبل از هدف زمين نخوره

لطفا دوستاني كه بلدند راهنمايي كنند

سلام بر شما
دوست عزیز بهترین راه برای تازه کارها همون شیرجه زدنه.یا اینکه درحالی که دماغه هواپیما روبروی افق هستش با یه محاسباتی بمب ها رو رها کنی.
موفق باشی
یا مهدی

forodo
14-12-2010, 07:08
سلام
دوستاني كه مشكل دارن با نبود اهداف زميني و باند درwoe وقتي كه بازي به جنگ اايران و عراق ارتقا ميدن به ترتيبي كه ميگم عمل كنيد
1.اين برنامه sfp1e_10 را دانلود و نصب كنيد

2.برنامه بالا را اجرا كرده و اين فايل را با اين برنامه باز كنيد
I:\Wings Over Europe\Terrain\GermanyCE

3. بعد جاييكه بازي را نصب كرديد رفته واز پوشه TERRAIN محتويات پوشهgermanyce رادر پوشه IR كپي كنيد
4. اين فايل راPolaksPRDesert2 دانلود كرده بعد از اينكه باز كرديد محتويات اين فايل هم در پوشه IR كپي كنيد
http://combatace.com

اگر مشكلي بود يا سئوالي داشتيد من در خدمتم

TOMCAT*SS
04-01-2011, 13:09
سلام
دوستاني كه مشكل دارن با نبود اهداف زميني و باند درwoe وقتي كه بازي به جنگ اايران و عراق ارتقا ميدن به ترتيبي كه ميگم عمل كنيد
1.اين برنامه sfp1e_10 را دانلود و نصب كنيد

2.برنامه بالا را اجرا كرده و اين فايل را با اين برنامه باز كنيد
I:\Wings Over Europe\Terrain\GermanyCE

3. بعد جاييكه بازي را نصب كرديد رفته واز پوشه TERRAIN محتويات پوشهgermanyce رادر پوشه IR كپي كنيد
4. اين فايل راPolaksPRDesert2 دانلود كرده بعد از اينكه باز كرديد محتويات اين فايل هم در پوشه IR كپي كنيد
http://combatace.com

اگر مشكلي بود يا سئوالي داشتيد من در خدمتم
سلام
لطفا لینک مستقیم این فایل ها رو بگذارید
در ضمن در باره بند 2 من هیچی نفهمیدم. میشه توضیح بدهید.

yas.kh
18-03-2013, 23:47
با درود فراوان
دوست عزیز اگه ممکنه لینک برنامه هایی رو که گفتی واسمون بگذار

yas.kh
21-03-2013, 00:52
درود
چطور مشکل سطح زمین رو حل کردی؟
هر کاری کردم نشد. لطفاً توضیح بدید

Iran javid
01-07-2013, 20:26
سلام و درود... اگر امکانش هست لینکی رو که مربوط به دانلود خود این بازی(نه اضافه شونده) هست رو قرار بدید ممنون میشم