PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد ترافیک دلخواه در شبیه ساز



Lufthansa
20-09-2007, 00:40
باشه چشم...

چون این اولین ترافیکیه که میسازید سعی کنید خیلی شلوغش نکنید (تعداد هواپیماها و فرودگاه هاتون رو زیاد نکنید) تا منطق ترافیک ساختن کامل براتون جا بیوفته.

خوب قبل از هرچیز این برنامه رو دانلود کنید:

دریافت فایل برنامه Ttools (http://rapidshare.com/files/56865784/Lufth_Ttools.rar.html)

جهت دانلود از سایت Rapid Share ، پس از کلیک روی لینک ها و ورود داخل صفحه کلید Free رو فشار بدید و داخل صفحه بعدی تقریبا اون وسط داخل یک کادر حروف یا اعداد خواسته شده رو تایپ کنید و کلید اینتر رو فشار بدید تا دانلود آغاز بشه. فقط دقت داشته باشید بعد از هر دانلود باید کمی صبر کنید تا اجازه دانلود بعدی به شما داده بشه.



خوب حالا یه دونه پوشه زیپ شده دانلود کردید که توش یه فایل به اسم TTools.exe دارید.

حالا فرض میکنیم شما توی ترافیکتون میخواید یه هواپیمای توپولوف باشه که مسیرش از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه کیش هست.

1-روی دسکتاپ راست کلیک کنید و از گزینه NEW، گزینه New Text Document رو انتخاب کنید و اسمش فایلی که ایجاد شد رو بگذارید AIRCRAFT_1 ، (الان ما میخوایم اون هواپیمای توپولوف رو بیاریم توی ترافیک ).

2-حالا این فایل AIRCRAFT_1 رو که الان ایجادش کردیم باز کنید.

3- برای اینکه این هواپیما به ترافیک جدید شما معرفی بشه (یعنی بیاد توی فرودگاه های اطراف و شما بتونید اون رو ببینید) ، باید دستوری شبیه دستور زیر رو داخل فایل AIRCRAFT_1 وارد کنید:

AC#1111,350,"Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour" It is an Example

حالا میخوام این دستور رو معنی کنم که ببینیم معنی این اعداد و ارقام چیه:


AC: مخفف AIRCRAFT هست (به معنی هواپیما) و نقش خاصی نداره، فقط باید به همین صورت توی فایل AIRCRAFT_1 درج بشه.

#: هم مخفف شماره هست (توی لاتین به جای لفظ شماره، میتونید از این علامت استفاده کنید) و فقط باید به همین صورت توی فایل AIRCRAFT_1 درج بشه

1111: هم فقط یک شماره هست و صرفا تکراری نبودنش ضروریه و هر عدد دیگه ای که شما دوست دارید میتونه باشه.

500: هم نشان دهنده سرعت هواپیماست، به این معنی که توی مسیر کیش به مهرآباد که الان قراره تعرفش کنیم هواپیمای ما (همون توپولوفه) با این سرعت حرکت میکنه.

Airbus A300 Iran Air Tour: اسم هواپیماتون هست که قراره توی مسیر کیش به مهرآباد حرکت کنه و اون رو باید از مسیر زیر پیدا کنید:

Aircraft.cfg\پوشه هواپیماتون(همون توپولوفه)\Airplanes\SimObjects\پوشه شبیه ساز

حالا وقتی فایل Aircraft.cfg رو پیدا کردید بازش کنید، به عبارتی شبیه عبارت زیر برمیخورد:

[fltsim.0]

title=Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour
sim=154b_2_03
model=noVC
panel=
sound=
texture=Iran Air Tour
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=EP-MCF
atc_airline=AIR TOUR
atc_flight_number=970
ui_manufacturer="Tupolev"
ui_typerole="Commercial Airliner"

حالا اون بالا جولوی عبارت =title هرچی نوشته شده کامل کپی کنید و در مثالی که من زدم به جای عبارت Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour اون رو Paste کنید.

شما عبارت It is an Example را اصلا وارد نکنید.

خوب تا این جا ما یه فایل داریم به نام AIRCRAFT_1 با پسوند TXT که توی اون یه عبارت شبیه این عبارت نوشته شده:

AC#1111,350,"Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour" It is an Example

شما عبارت It is an Example را اصلا وارد نکنید.

با فرق این که به جای عبارت Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour ، اسم اون هواپیمایی که شما دوست دارید (از همون مسیر ذکر شده) قرار گرفته.

Lufthansa
20-09-2007, 01:10
حالا تو این مرحله میخوایم اون دوتا فرودگاههای کیش و مهرآباد رو که اول صحبتشونو کرده بودیم به ترافیکمون معرفی کنیم.

یعنی شما از این به بعد هر فرودگاهی که دوست دارید هواپیماهای دلخواهتون توی اون ها رفت و آمد داشته باشن باید به این روش تعریف بشن:

1-روی دسکتاپ راست کلیک کنید و از گزینه NEW، گزینه New Text Document رو انتخاب کنید و اسمش فایلی که ایجاد شد رو بگذارید AIRPORTS_1 ، (الان ما میخوایم اون دوتا فرودگاه رو بیاریم توی ترافیک ).

2-حالا این فایل AIRPORTS_1 رو که الان ایجادش کردیم باز کنید.

3- برای اینکه این فرودگاها به ترافیک جدید شما معرفی بشه باید دستوری شبیه دستور زیر رو داخل فایل AIRPORTS_1 وارد کنید اما چون برای اولین بار پیدا کردن این اطلاعات ممکنه یک مقدار برای شما دشوار باشه شما عین همین دستوری رو که این پایین براتون میگذارم رو بدون اعمال هیچ تغییری داخل فایل AIRPORTS_1 وارد کنید:

OIII,N35*41.33',E51*18.88',3962
OIBK,N26*31.63',E53*58.78',100

حالا میخوام یکی از این دو دستور رو (دستور خط اول) معنی کنم که ببینیم معنی این اعداد و ارقام چیه:

OIII: کد فرودگاه مربوط هست (هر فرودگاهی در دنیا یه دونه از این کدها داره که مختص خودشه و در سطح بین الملل شناخته شده است) که از داخل Flight Planner میتونید گیرش بیارید.

N35*41.33',E51*18.88': این هم مشخصات جغرافیایی فرودگاه هست که بازهم از داخل Flight Planner وقتی فرودگاه رو انتخاب کردید گزینه Edit رو بزنید و از اونجا دنبالش بگردید.(که با کمی تمرین براحتی میتونید خودتون پیداش کنید)

3962: این هم ارتفاع فرودگاه از سطح دریاست که به فوت باید درج بشه که بازهم از روش بالا بهش میرسید.

خوب تا این جا ما یه فایل داریم به نام AIRPORTS_1 با پسوند TXT که توی اون دقیقا عبارت زیر نوشته شده:

OIII,N35*41.33',E51*18.88',3962
OIBK,N26*31.63',E53*58.78',100

-----------------
قبل از اینکه مرحله بعد رو عرض کنم یادتون نره که حتما بعد از اینکه دستورات مربوط رو توی فایل AIRPORTS_1 و AIRCRAFT_1 وارد کردید در پایان اطلاعات رو Save کنید.

Lufthansa
20-09-2007, 01:41
توی این مرحله قراره به هواپیمایی که در فایل AIRCRAFT_1 اون رو تعریف کردیم دستور بدیم که با یک برنامه مخصوص بین فرودگاههایی که در فایل AIRPORTS_1 تعریف شده اند تردد کنه:

1-روی دسکتاپ راست کلیک کنید و از گزینه NEW، گزینه New Text Document رو انتخاب کنید و اسم فایلی که ایجاد شد رو بگذارید FLIGHTPLANS_1 ، (الان ما میخوایم هواپیمامونو بیاریم داخل مسیر ).

2-حالا این فایل FLIGHTPLANS_1 رو که الان ایجادش کردیم باز کنید.

3- برای اینکه این هواپیما مسیر مورد نظر بره باید دستوری شبیه دستور زیر رو داخل فایل FLIGHTPLANS_1 وارد کنید:

AC#1111,EP-MDA,80%,1Hr,IFR,19:16:00,20:38:58,200,F,5111,OIBK,20:10:00,21:32:58,200,F,5112,OIII

حالا میخوام این دستور رو معنی کنم که ببینیم معنی این اعداد و ارقام چیه:

AC: مخفف AIRCRAFT هست (به معنی هواپیما) که هنگام ساخت فایل AIRCRAFT_1 در موردش صحبت کردیم.

#: هم مخفف شماره هست که هنگام ساخت فایل AIRCRAFT_1 در موردش صحبت کردیم.

1111: هم فقط یک شماره هست و صرفا تکراری نبودنش ضروریه که هنگام ساخت فایل AIRCRAFT_1 در موردش صحبت کردیم فقط یادتون باشه حتما باید با شماره ای که توی فایل AIRCRAFT_1 به هواپیمتون دادید برابر باشه تا همون هواپیما این مسیر رو طی کنه.

EP-MDA: شماره رجیستر این هواپیما هست (یعنی هواپیمای شما در مسیر مهراباد به کیش دارای این شماره رجیستر خواهد بود) و هرچی بدید مهم نیست و حتی تکراری بودنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه.

80%: درصد ترافیکی هست که این پرواز قراه انجام بده یعنی به تعبیری هرچی این عدد بیشتر باشه (از 1% تا 100%) این هواپیما رو بیشتر در فرودگاه اطراف خواهید دید.

1Hr: مدت زمانی هست که این پرواز تکرار میشه، یعنی چند ساعت بعد از اینکه این پرواز پرید همین هواپیما دوباره این مسیر رو طی کنه.

IFR: نوع پرواز هست، منظور پرواز با VFR یا IFR؟ (اگر در این مورد اطلاعی ندارید یکی از عبارات VFR یا IFR را به دلخواه انتخاب کنید)

19:16:00 : ساعت دقیق حرکت از فرودگاه مبدا (مثلا توی این ساعت از فرودگاه مهرآباد به سمت فرودگاه کیش حرکت میکنه).

20:38:58 : ساعت رسیدن به فرودگاه مقصد (مثلا توی این ساعت از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه کیش میرسه که اگر هم ساعت رو اشتباه بدید برنامه Ttools خودش درستش میکنه)

200: این هم Flight Level هست، یعنی اگر سه تا صفر بهش اضافه کنید ارتفاع پرواز به فوت رو نشون میده. (اگر در این مورد اطلاعی ندارید همون عدد 200 رو وارد کنید)

F: این هم یعنی برج مراقبت هواپیما رو با شماره پرواز صدا بزنه یا با شماره رجیستر؟ (اگر دوست دارید با شماره پرواز صداتون بزنه عبارت F رو وارد کنید و اگر دوست دارید با شماره رجیستر صداتون بزنه عبارت R رو وارد کنید.

5111: این هم شماره پرواز هست که هرچی بزنید مهم نیست.

OIBK: این هم کد فرودگاه مقصد (فرودگاه کیش) هست که قبلا توی فایل AIRPORTS_1 اون رو تعریف کرده بودید.

20:10:00 : این هم ساعت حرکت مجدد از فرودگاه مقصد به فرودگاه مبدا هست، یعنی همین هواپیما همین مسیر رو توی همین ساعت بر میگرده (بعنی توی این ساعت از کیش حرکت میکنه به سمت مهرآباد).

21:32:58 : این هم ساعت رسیدن از فرودگاه مقصد به مبدا هست.

200: این هم Flight Level هست، یعنی اگر سه تا صفر بهش اضافه کنید ارتفاع پرواز به فوت رو نشون میده. (اگر در این مورد اطلاعی ندارید همون عدد 200 رو وارد کنید

5112: این هم شماره پرواز هست که هرچی بزنید مهم نیست.

OIII: این هم کد فرودگاه مبدا (فرودگاه کیش) هست که قبلا توی فایل AIRPORTS_1 اون رو تعریف کرده بودید.


خوب تا این جا ما یه فایل داریم به نام FLIGHTPLANS_1 با پسوند TXT که توی اون عبارتی شبیه عبارت زیر نوشته شده:

AC#1111,EP-MDA,80%,1Hr,IFR,19:16:00,20:38:58,200,F,5111,OIBK,20:10:00,21:32:58,200,F,5112,OIII

یادتون باشه وقتی دارید کد بالا رو توی فایل FLIGHTPLANS_1 وارد میکنید فقط کافیه به جای عبارت 1111 کدی رو که خودتون در فایل AIRCRAFT_1 به هواپیماتون دادید عوض کنید و اگر دوست داشتید ساعت حرکت رو هم میتونید عوض کنید...

Lufthansa
20-09-2007, 01:53
حالا وقتشه که با برنامه Ttools این سه تا فایل AIRCRAFT_1 و AIRPORTS_1 و FLIGHTPLANS_1 رو تبدیل کنیم به یک فایل ترافیک با فورمت BGL:

وقتی فایل برنامه Ttools رو از لینک پست بالایی دانلود کردید توی باید از میان اون سه تا فایل، فایل TTools.exe که یه آیکون قرمز رنگ داره رو توی دسکتاپتون (که سه تا فایل AIRCRAFT_1 و AIRPORTS_1 و FLIGHTPLANS_1 هم اونجا هستن) کپی کنید. حالا TTools.exe رو بازکنید.

اپتدا باید محل پوشه شبیه سازتون رو بهش معرفی کنید، برای این کار از گزینه File، گزینه Locate Flight Simulator را انتخاب کنید و سپس محل پوشه شبیه سازتون رو از روی هارد سیستم خودتون مشخص کنید.

حالا سمت چپ یه کادر سفیده که توش اسم سه تا فایلتون رو نوشته (AIRCRAFT_1 و AIRPORTS_1 و FLIGHTPLANS_1).
اون وسط هم یه کلیده که روش نوشته Compile.

حالا سه تا فایلو انتخاب کنید و کلید Compile رو بزنید تا فایل ترافیکتون ساخته بشه.

گاهی اوقات ممکنه خود برنامه بطور خودکار فایل ترافیک رو به مسیر زیر انتقال بده:

Scenery\World\پوشه شبیه ساز

که شما اون رو از این مسیر بردارید و به مسیر زیر انتقال بدید.

Addon Scenery\scenery\پوشه شبیه ساز

در نظر داشته باشید که در هر مرحله اگر اشتباهی کرده باشید این برنامه هنگام ساخت فایل ترافیک به شما اشتباهتون رو نشون میده و ازتون میهخواد که اصلاحش کنید.

چند بار که تمرین کنید به خوبی قلقش دستتون میاد.

درضمن من این مراحل رو روی Flight Simulator X امتحان کردم و براحتی جواب داد...

عطا
21-09-2007, 11:44
سلام به همه
من این کار رو طبق آموزش اساتید محترم انجام دادم ولی انگار هواپیما اصلا پرواز نمی کنه واضح تر بگم تو ترافیک که از ینترنت دانلود کردم با برج ارتباط برقرار می کنه و میره و میپره ولی توی اونه که من طراحی کردم فقط حضور فیزیکی داره و اصلا نمی پره

Lufthansa
21-09-2007, 11:57
جناب ، شما موقع طراحی ترافیک اگر دوست دارید ترافیک شلوغی داشته باشید و هر لحظه که از شبیه ساز استفاده میکنید دوست دارید هواپیماهاتون در اطرافتون مشغول پرسه زدن باشن باید به این نکات توجه کنید:

1-میزان تکرار پروازها باید عدد کمتری باشد (مثلا 1Hr)

2-میزان ترافیک باید عدد بیشتری باشد (مثلا 100%)

3-ساعات حرکت هواپیماها رو طوری تنظیم کنید که در تمامی طول روز بتونید شاهد پرواز اونها باشید (مثلا یه ایرباس ایران ایرتور مسیر تهران مشهد رو 10 بار در روز بره)

4-ساعت برگشت هواپیماها به ساعت حرکتشون نزدیک باشه (مثلا اگر یه ایرباس ایران ایرتور مسیر تهران مشهد رو ساعت 10 راه میوفته و 11 میرسه مسیر برگشت رو ساعت 11:05 حرکت کنه)

و چندین و چند راه دیگه که میتونه ترافیک شما رو شلوغتر و تعداد پروازهاتون رو بیشتر کنه.

البته یادتون باشه اگر میخواید ترافیکی که خودتون میسازید واقعی باشه و لذت بخش، باید حسابی وقت بگذارید ; برای نمونه میتونید Time Table ایران ایر و خطوط هوایی مختلف رو از سایتشون دانلود کنید و از روی اون ترافیک بسازید که این امر مستلزم صرف وقت فراوانیه!

Lufthansa
14-08-2008, 13:44
خدمت شما دوست گرامی:

http://mojtaba.labbayk.googlepages.com/Ttools.zip

atr 72
28-06-2010, 01:32
با عرض پوزش من یافتن aircraft.cfg را متوجه نشدم.

Khashayar
28-06-2010, 08:32
سلام ...

در شبیه سازهای مایکرو سافت ، هر پرنده برای این که بتونه خودش رو به شبیه ساز معرفی کنه از فایلی به نام aircraft.cfg استفاده میکنه .در واقع اگر مدلی این فایل رو به همراه نداشته باشه ، شبیه ساز اصلا اون رو شناسایی نمیکنه .

این فایل که یک فایل تکسته و میتونید اون رو با استفاده از برنامه Note Pad ویندوز باز و ادیت کنید ، در شبیه ساز 2004 در شاخه زیر قرار داره :


.../Microsoft Games/Flight Simulator 9 /Aircraft/ You Aircraft Folder ...


همونطور که عرض کردم تمام مدلهای شبیه ساز ، چه مدلهای پروازی و چه مدلهایی که برای ساختن ترافیک از اونها استفاده میشن ، این فایل رو دارند .

روز خوش ...

atr 72
28-06-2010, 11:21
اپتدا باید محل پوشه شبیه سازتون رو بهش معرفی کنید، برای این کار از گزینه File، گزینه Locate Flight Simulator را انتخاب کنید و سپس محل پوشه شبیه سازتون رو از روی هارد سیستم خودتون مشخص کنید.

با عرض پوزش دوباره من در انتخاب کردن محل پوشه مشکلی ندارم اما زمانی که پوشه شبیه ساز را مشخص میکنم چیزی در سمت راست ttools نمایش داده نمیشود. با تشکر و سپاس فراوان.

ehsanbheravi
29-06-2010, 08:06
جهت دریافت فایل برنامه Ttools مشكل دارم امكان داره دوباره از لينكي ديگر اپلود كنيد

atr 72
29-06-2010, 11:27
جهت دریافت فایل برنامه Ttools مشكل دارم امكان داره دوباره از لينكي ديگر اپلود كنيد
از این لینک میشود http://sites.google.com/site/mojtabalabbayk/Ttools.zip?attredirects=0

ehsanbheravi
29-06-2010, 17:55
سلام - 1- من دوتا ویندوز روی سیستمم نصبه که یکیش برای شبیه ساز ایکس هست وقتی روی ویندوز شبیه ساز این فرآیند رو انجام میدم پیغام خطای TTools -- AI flight planning aid for Flight Simulator has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. رو میده اما وقتی در ویندوز دیگر که شبیه ساز روی آن نصب نیست انجام میدم هیچ پیغامی نمیده ولی با اینکه در هنگام بالا آمدن برنامه شبیه ساز شروع به نصب تغییرات می کنه باز هم هیچ اثری از ترافیک مورد نظر نیست , مسیر پوشه را چک کردم و قوانینی هم که شما گفتید رعایت کردم 2- اگر بخواهیم چندین ترافیک را ایجاد کنیم باید در همین فایل ها ایجاد کنیم یا نه 3- چگونگی قرار گرفتن در گیت فرودگاه و عوامل فرودگاه رو برنامه اتوماتیک و به سلیقه خودش اجرا می کنه یا ما هم می تونیم تنظیم کنیم ؟ممنون

ehsanbheravi
01-07-2010, 09:34
با تشكر از پاسخ سريع دوستان به سوالات قبلي من (-: ! و اما چند سوال جديد البته به شرط اجرا شدن برنامه در FSX . 1 - چگونه ما مي توانيم در ترافيك پيش فرض خود شبيه ساز دست برده و تغييراتي را ايجاد كنيم 2- برنامه ttools مختص ايكس وجود دارد يا نه ؟ من تو اينترنت پيدا نكردم . ممنون

atr 72
03-07-2010, 02:44
با یاری دوستان من ترافیک را با موفقیت ساختم. اما مشکلی که است این ترافیک روی FS2004 انجام میشود اما روی FSX هیچ تغییری در انجام بازی نمیبیم در صورتی هنگام بالا آمدن FSX تغییرات انجام میگیرد. علت چیست

flight-world
03-07-2010, 16:25
اگه دوست دارین، myTrafficX رو خریداری کنید... اونجا هم ترافیک های پیشفرض هست، هم یک برنامه ی MyT editor که باهاش فایلهای ترافیک بسازین!
پیشنهاد من بود البته!

flight-world
03-07-2010, 16:28
با تشكر از پاسخ سريع دوستان به سوالات قبلي من (-: ! و اما چند سوال جديد البته به شرط اجرا شدن برنامه در FSX . 1 - چگونه ما مي توانيم در ترافيك پيش فرض خود شبيه ساز دست برده و تغييراتي را ايجاد كنيم 2- برنامه ttools مختص ايكس وجود دارد يا نه ؟ من تو اينترنت پيدا نكردم . ممنون

به این قسمت برین:
FSX\Scenery\World\Scenery
در داخل اون یک فایل AircraftTraffic.BGL هست! هر موقع تونستین سورس اونو دستکاری کنید، فایلهای پیشفرض رو دستکاری کردین .... :D (شاید امکان پذیر نباشه!)

ehsanbheravi
04-07-2010, 07:42
ممنون من كه تا حالا به كلي قانع شدم !!!! (-:

atr 72
15-07-2010, 00:28
چرا ترافیک در fs2004 انجام میشود اما در fsx هیچ چیز نشان داده نمیشود. چون شما(آموزش ذهنده) گفتیذ که روی fsx براحنی انجام میشود. البته من fsx demo دارم.با تشکر

flight-world
15-07-2010, 11:01
چرا ترافیک در fs2004 انجام میشود اما در fsx هیچ چیز نشان داده نمیشود. چون شما(آموزش ذهنده) گفتیذ که روی fsx براحنی انجام میشود. البته من fsx demo دارم.با تشکر
شاید بخاطر demo باشه، شاید هم نباشه... فایلهای Flight-Plan ِ مربوط به FS2004، با FS10 فرق دارن، شاید به این دلیل، ترافیکها جایگزین نمیشن... :-15

atr 72
15-07-2010, 13:35
شاید بخاطر demo باشه، شاید هم نباشه... فایلهای Flight-Plan ِ مربوط به FS2004، با FS10 فرق دارن، شاید به این دلیل، ترافیکها جایگزین نمیشن... :-15
چگونه میشود برای fsx demo ترافیک هوایی ایران را نصب کرد؟:solh:

atr 72
25-07-2010, 03:45
چرا دوستان جواب را نمیدهند؟ آیا برنامه ای است که بشود برای fsx demo ترافیک هوایی ساخت

flight-world
25-07-2010, 13:20
برنامه ی خاصی نیست دوست من...
توصیه میکنم مثل همه ی دوستان از FSX full version استفاده کنید.

sabahiamir
03-03-2012, 20:15
با سلام خدمت دوستان:
من از این روش استفاده کردم ولی نه تنها که ترافیک جدید ایجاد نشد بلکه کل ترافیک شبیه ساز پاک شد و من مجدد شبیه ساز را نصب کردم اشکال کار کجا بود . ممنون می شم راهنماییم کنید :-?

bamshad
29-10-2014, 21:14
سلام مطمئن هستید برای fsx هم جواب میده من دقیقا این کار و انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد

- - - Updated - - -

سلام مطمئن هستید برای fsx هم جواب میده من دقیقا این کار و انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد

magale2
03-08-2015, 19:51
سلام من فرودگاه تبریز (OITT) رو وارد کردم ولی ارور میده که نباید کد فرودگاه بیشتر از 4 باشه در حالی که 1000 بار چک کردم جای خالی هم پیدا نکردم و به کد پرواز که (29032) گذاشتم هم گیر میده :

AIRCRAFT_1 :



AC#29032,350,"iFly 737-900-WL-Turkish Airlines - Normal JYB"


AIRPORTS_1 :



OITT,N38* 8.02',E46* 14.08',4459LTBA,N40*58.34',E028*48.51',163


FLIGHTPLANS_1 :



AC#29032,TK2731,100%,1Hr,IFR,06:00:00,08:00:00,200,R,8090,LTBA,08:05:00,10:05:00,200,R,8090,OITT

لطفا کمک کنید و یا بزرگواری کنین و خودتون یه بار بسازین بدین

Khashayar
03-08-2015, 20:07
درود ...

من خیلی وقته با برنامه های ساخت ترافیک کار نکرده ام . اما یه نکته رو دیدم توی کدهاتون ...
شما برای هواپیمای ترافیک از مدل آی فلای میخواین استفاده کنین ؟
این کار پدر بافر سیستمو در میاره ها !!!

magale2
04-08-2015, 14:58
درود ...

من خیلی وقته با برنامه های ساخت ترافیک کار نکرده ام . اما یه نکته رو دیدم توی کدهاتون ...
شما برای هواپیمای ترافیک از مدل آی فلای میخواین استفاده کنین ؟
این کار پدر بافر سیستمو در میاره ها !!!

چون گرافیک لپ تاب من زیاد خوب نیست معمولا گرافیک رو در پایین ترین حد ممکن می گذارم و خیلی راحت همشون لود می شن.

من با ادیت یه ترافیک دیگه (ترافیک ترکیش ایرلاین) تونستم ترافیک دلخواهم رو بسازم فقط شبیه ساز ساعتی که می گذارم رو هی خودش تغییر می ده به ساعت دلخواه خودش

فقط خیلی کنجکاو شدم ببینم چرا کار نمی کنه اون کد بالایی

Khashayar
04-08-2015, 15:19
درود ...

ساعتها رو تغییر نمیده ... ساعتها باید بر اساس UTC نوشته بشن .
استفاده از پرنده های غیر AI باعث میشه تمام ماجولهای اون مدلها در زمان نمایش ترافیک لود بشن که فشار فوق العاده ای به سیستم میاره . حتی در تنظیمات گرافیکی پایین . برای این کار از پرنده های AI باید استفاده کرد .

hesambia
04-08-2015, 15:47
کد پرواز که باید ۴ یا ۳ رقم باشه،ولی اون یکی رو نمیدونم.

Sent from my E 4011 using Tapatalk

magale2
13-08-2015, 20:09
http://uupload.ir/files/nr74_ltba-traffic-saeed.png


اینم ترافیک هوایی LTBA یا همون Atatürk استانبول که خودم ساختم.

هر چند این ترافیک اصلا واقعی نیست و همشون رو شانسی زدم ولی خیلی خوبه و پس از چند دقیقه موندن در فرودگاه می بینید که پر شده و جایی نیست :))

تو این ترافیک هوایی 1000 عدد ترافیک وجود داره با ساعت ها و فرودگاه های مبدا متفاوت.

اگه بخواهید من این ترافیک رو میگذارم اینجا برای دوستان.


مهم :

هر کی خواست می تونم براش اینجور ترافیک شانسی با هواپیماهای دلخواهش برای فرودگاه دلخواهش بسازم.
با هر چند ترافیک که بخواهد.

1000 / 2000 / 3000 / 4000 / .....

نیم ساعت وقتم رو می گیره چون یه سیستمی درست کردم خودم که می تونم باهاش هر چند تا ترافیک بخوام با هر چند هواپیما و هر چند فرودگاه بسازم .